ARTCREATION FILMS – За нас

Бях на един форум, на който чух, че човек трябва да опознае силните си страни и да се фокусира върху тях. Замислих се кои са моите силни страни?… Погледнах настрани и видях една сцена достойна за запечатване в картина.Тогава осъзнах, че винаги, когато видя картина чувам музика, а когато чуя музика си представям картини. Така работи мозъкът ми. Очевидно притежавам някакво умение да съчетавам музика с картини и обратно. Така реших да създам ARTCREATION FILMS. Голямата ми мечта е да успея да създам незабравими спомени, уловени, запечатани по такъв начин, че да предизвикат силна емоция у човека, гледайки моите неща. Надеждата ми е чрез работата ми да се усети божественото, това, което човечеството силно се стреми да замени с изкуствен интелект.
Ще се боря в името на изкуството. А това тук е моята малка кауза. Надявам се да ви харесва! Цани Байчев  
Защо да изберете ARTCREATION FILMS
„Единственият начин да направите нещо велико е да обичате това, което правите!“ – Стив Джобс
Ако изкуството във филмите на ARTCREATION FILMS ви докосва по начин, който предизвиква дълбока емоция у вас, това значи, че ние говорим на един и същ език. Вече 13та година неуморният екип ARTCREATION FILMS е сред лидерите в бранша. Отличаваме се със способността си да създаваме уникални, бутикови филми, които са изпъстрени с много емоция, нежност, красота, музика и говор, поднесени по един елегантен начин, който въздейства и впечатлява. Работим с любов и това си личи! Добре подбраната музика, качественият звук, както и брилянтното качество на картината играят огромна роля в нашите филми. Това, съчетано с натрупания опит при режисиране на филмите ни, използвайки широка гама от копозиционни похвати ви поставят в една еуфорична среда, при която понякога салфетките не стигат! Но това най-добре се вижда от техните отзиви и коментари.(Натиснете тук) Противопоставят се контрастни емоции, смяна на настроения, планове. Подходящия подбор на музика допълнително подсилва възприятията ви, разтуптявайки вашите сърца.  Нашата крайна цел е да останете без дъх.
Важен ли е звукът за създаването на качествени филми?
Ние вярваме, че добрият звук е толкова важен, колкото и добрата картина. Лошият звук може да развали иначе блестяща продукция. Разбирайки важността на качествения звук, ние сме инвестирали не само много материални средства, но и години усърдно учене и практикуване на тонрежисьорски умения. Това което отличава един професионален видео продукт от аматьорски е именно професионално третирания звук! Горди сме, че тук в ARTCREATION FILMS знаем как правилно да обработим, изчистим, миксираме и мастерираме звука за вашия филм!
Ние не правим сватбено видео, ние правим сватбен филм. “Photography is truth. The cinema is truth twenty-four times per second.” – Jean-Luc Godard
Има огромна разлика между репортажното видео от преди 20-30 години и създаването на цял филм, в който главните герои сте вие. Използват се технически и композиционни похвати както при филми създадени за големия екран. Обръща се изключително голямо внимание на всеки детайл. Стремим се да уловим и атмосферата, която е много важна за пресъздаване на събитието, което може да се гледа от хора, които не са имали възможността да дойдат на вашия сватбен ден. Обработва се цвят, правят се корекции, мастерира се крайния продукт. Получавате един завършен и готов филм за прожекция на големия екран.
Каква техника се използва?  
Огромно значение оказва качеството на използваната техника. Всяка година актуализираме техниката, с която работим за да бъдем винаги в крак с най-новото и най-доброто! Можете да бъдете сигурни, че вашата сватба ще бъде заснета от най-качествените камери и обективи, които са актуални в момента дори и за Холивуд.
Еднокамерно или мултикамерно заснемане – сватбено риалити…
Отминаха дните, когато един оператор с една камера може да отрази целия сватбен ден. Толкова много движение, динамика, променящи се сцени, светлина, неконтролируеми статисти постоянно завземат снимачната сцена… Известен факт е, че сватбеният ден е най-трудното риалити шоу за заснемане, поради което се налага един нов метод на заснемане, а именнто мултикамерно заснемане от няколко видеооператора или цял екип. От две до пет камери снимат едновременно, като звукът също се записва отделно. Само така може да се постигне качествен продукт. Естествено, за съжаление синхронизирането и обработването на тази огромна информация е дълъг и бавен процес. И все пак ние сме намерили начин да ускорим максимално сроковете на изпълнение без това да става за сметка на качеството!
Защо може да се доверите на ARTCREATION FILMS
„Всичко по две…“ Сигурността е на първо място сред нашите приоритети, защото ние вярваме, че тези неповторими мигове няма да се повторят повече и ние сме длъжни да ги запазим за вечни времена. Винаги дублираме всичко по две. Не само, че правим резервни копия на суровия материал на две различни места, но и винаги разполагаме с резервна камера по време на събитието, в случай, че нещо се обърка. Освен това сме горди да съобщим, че вече имаме достатъчно огромно дисково пространство, което ни позволява да пазим всички файлове на всички наши клиенти до две календарни години! Така може да бъдете спокойни, че вашите спомени ще бъдат съхранени на сигурно място.
Нашите клиенти….
Нашите клиенти са хора, които ценят качеството, креативността, обичат сигурността, точността, коректността и изкуството, имат изтънчен, естетичен вкус. Опитът ни показва, че нашите клиенти са хора, които са надарени с изключителен усет към детайла, имат много високи критерии към композиция, звук и картина. В крак са с най-новите технологии и тенденции. Имат критично и същото време прецизно око. Това са хора, които дълбоко оценяват нашата идейност и креативност, както и способността ни да оставаме незабелижими по време на сватбения ден, за което сме им безкрайно признателни и благодарни!
Цанимир Байчев